Activitats Cellera CF

Matinal al camp de futbol municipal de la Cellera de Ter, una part dedicada a la Marató i l'altra part dedicada a l'esport.

 

Els campions del torneig 3 x 3 de la Categoria Benjamí/Prebenjamí van ser els 4NITE.

Els campions del torneig 3 x 3 de la Categoria Aleví van ser els NO NAME.

Els campions del torneig 3 x 3 de la Categoria Infantil/Veterans/Amateurs van ser els AFRICA TEAM.

Un agraïment a tots els equips que van participar en aquest torneig i que també es van poder emportar un detall commemoratiu.

I, finalment, també volem mostrar el nostre agraïment a la Diputació de Girona que ens va cedir el terreny de joc per poder disputar el torneig 3 x 3.

1r Clínic d'entrenadors del Cellera CF

El dissabte 18 de novembre va tenir lloc al camp de futbol del Cellera CF el 1r Clínic d'entrenadors del club, assessorats pel coordinador, en David Bonadona, que va fer una masterclass per unificar criteris d'actuació dels diversos entrenadors del club. Us n'oferim un petit detall a continuació.

El Cellera CF va organitzar el 1r Torneig de Futbol 3. Hi van participar 15 equips de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i veterans. Malgrat la calor, els jugadors i les jugadores s'ho van passar d'allò més bé.

 

A continuació hi trobareu la relació d'equips participants i els seus components, i també els resultats de cadascun dels partits i els campions de cadascuna de les categories, que es van endur una medalla de record.

Equips torneig
Equips Torneig 3 x 3 (sense DNI).pdf
Documento Adobe Acrobat [16.9 KB]
Resultats i campions
Taula classificació (resultats).pdf
Documento Adobe Acrobat [43.2 KB]

El Cellera CF et convida a presenciar la final de la Copa Catalunya el dimecres 21 de maig

El Cellera CF ha rebut invitacions de la FCF per presenciar la final de la Copa Catalunya que tindrà lloc dimecres 21 de maig (hora per determinar) a l'Estadi del Girona FC (Montilivi). Poden obtenir invitacions tots aquells jugadors de categoria prebenjamí fins a cadet i també n'hi ha per als acompanyants.

Tots aquells que vulgueu una invitació cal que ho feu saber al vostre delegat o a qualsevol membre de Junta abans del diumenge 18 de maig.

Xerrada-col·loqui sobre el Futbol base

El divendres 29 de juny de 2012 el Cellera CF va organitzar una xerrada sobre la importància del futbol base amb uns convidats d'excepció: Jordi Bonet, president a les comarques gironines de la Federació Catalana de Futbol; Josep Boada, cap d'observadors del FC Barcelona; Marc Serramitja, jugador de 2a divisió B i format en el futbol base del Cellera CF; Jesús Téllez, exàrbitre de 1a divisió i exjugador del Cellera CF, i Marc López, porter del juvenil de RCD Espanyol. La xerrada va ser moderada per Xevi Masachs, periodista del Nou Esportiu. A tots un agraïment per la seva presència desinteressada; al Centre Cultural Parroquial, per la cessió de l'espai, i al centenar d'assistents, per l'atenció dispensada.

4a edició de les 12 hores de futbol sala del diumenge 27 de desembre i dilluns 28 de desembre (júnior)

El diumenge 27 i el dilluns 28 de desembre es van disputar els partits de futbol sala programats. A continuació trobareu les imatges dels campions del torneig de futbol sala júnior.

Solstici Rock 2015: el Cellera CF us agraeix la vostra col·laboració

El Cellera CF vol agrair la vostra participació i col·laboració a tots els qui vau fer possible la festa del Sostici Rock 2015. En primer lloc, a tots els músics, que de forma altruista vàreu actuar sense cap contraprestació econòmica, simplement per fer festa i fer poble; en segon lloc, a tots aquells que vàreu ajudar a organitzar l'acte, que sou molts i que amb la vostra feina es va fer possible la celebració de la nit del 25 de desembre, i, en tercer lloc, a tots aquells que us vàreu sumar a la festa i que vau decidir sortir de casa per passar una bona estona entre música, amics i diversió.