Campus estiu 2018

Aquest estiu el Cellera CF organitza novament el Campus de tècnica i perfeccionament del futbol base amb una nova direcció a càrrec d'en Rafa Méndez, titulat amb carnet d'entrenador de nivell III. El Campus s'ha concentrat en tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), s'ha ampliat una setmana més (5 setmanes) i s'hi han inclòs dues categories més (Escoleta i Cadet).

La inscripció té un preu únic de 55 € i inclou assegurança.

Us hi esperem!

Divendres 29 de juny: ens visita en Joel Arimany

El divendres 29 de juny ha visitat el campus del Cellera CF el jugador del Peralada CF Joel Arimany, un jugador amb una gran projecció de futur i que ja ha debutat amb el Girona CF. El jugador ha fet una sessió tècnica amb els jugadors del campus, en què li han pogut fer preguntes vinculades al món del futbol professional.

En Joel Arimany ha portat tot de roba esportiva, que ha sortejat entre els jugadors del campus.

També les mares es van voler fotografia amb el jugador.

I igualment els entrenadors i el director del campus.

Finalment, en president del Cellera CF li va fer entrega d'uns mitjons del centenari del nostre club, en agraïment al fet d'haver dedicat un parell d'hores a engrescar els nostres jugadors.

Vídeo Campus 2018

Ja podeu veure el vídeo del Campus 2018. Un agraïment a tots els qui l'heu fet possible i a tots els qui hi heu participat.