Futbol solidari

El Cellera CF s'ha significat sempre com un club solidari amb les causes humanitàries de casa nostra i d'arreu del món. D'aquí la nostra contribució cada any a la Marató de TV3, la preocupació per la gent mancada de recursos i la nostra vinculació a la ONG Mecenas da Vida, que vetlla per la salut del nostre planeta i alhora ajuda les famílies d'agricultors del Brasil a millorar les condicions de vida.

Marató 2018

Us informem que el Cellera CF ha fet una aportació a la Marató de 550 €. Gràcies a tots els que hi heu col·laborat.

Marató: diploma acreditatiu 2016

El Cellera CF ha pogut col·laborar aquesta temporada en la Marató de TV3 amb un donatiu de 515 €. Gràcies a tots els que hi vau participar.

Marató TV3: recaptats 510 €

La Fundació de la Marató de TV3 fa arribar al Cellera CF el diploma de reconeixement de la seva col·laboració amb 510 € per a la lluita contra la diabetis i l'obesitat.

Gràcies a tots els que heu col·laborat d'una o altra manera a fer possible aquesta aportació.

El Cellera CF promou la Donació de sang del proper 16 de novembre a la Cellera de Ter

En els partits del dissabte 9 de novembre els equips del Cellera CF han col·laborat en la conscienciació de tots plegats a l'hora de presentar-nos voluntaris per donar sang. Els equips han sortit al camp amb una pancarta que feina referència al fet que el dissabte 16 de novembre es farà la donació de sang en el nostre municipi.

El Cellera CF fa un donatiu de 550 € a la Marató 2013

El Cellera CF ha pogut fer una aportació de 550 € a la Marató de TV3 d'enguany que intenta recollir diners per a la investigació de la cura de les malalties neurodegeneratives. Els diners s'han recollit de diverses fonts: per un costat, el que es va recaptar el diumenge 8 de desembre amb la botifarrada i el sorteig de dues espatlles; per una altra banda, el que el club s'ha estalviat amb el dinar de Nadal en què el club es feia càrrec del cost del dinar dels jugadors.

A tots els que hi heu col·laborat d'alguna manera, gràcies per la vostra generositat.Hem rebut el diploma acreditatiu de la contribució del nostre club a la Marató 2013, una contribució que aquest any passat va poder ser de 550 €. El diploma és un reconeixement a tots els que hi van participar.

Diploma d'agraïment a la participació en la Marató 2014

Com ja sabeu cada temporada el nostre club intenta contribuir en la campanya de la Marató de TV3 amb una aportació econòmica. El dia 7 de desembre de 2014 el Cellera CF va organitzar tot un seguit d'actes per recollir diners: esmorzar, sorteig de pernil, sorteig de 2 entrades per anar a veure el Barça...

 

La suma d’esforços de persones, col·lectius, entitats i empreses d’arreu del territori català ha fet possible un any més un nou èxit de La Marató de TV3 i ha transformat el marcador final del programa en una xifra espectacular: 8.864.016 €. El nostre club hi ha pogut contribuir amb una petita quantitat, 550 €, que encara que sigui minsa per nosaltres té un alt contingut simbòlic.

 

Aquest any la Marató , que serà el 20 de desembre, es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques amb més incidència a Catalunya, donat que afecten una de cada quatre persones. Nosaltres també hi serem, per posar-hi el nostre gra de sorra, i esperem comptar amb la vostra col·laboració i generositat.

Amb els damnificats d'Haití

El terratrèmol d'Haití de l'any 2010 va tenir efectes devastadors: la majoria de la capital (Port-au-Prince) va quedar destruïda o molt afectada, els morts es calcula que van ser desenes de milers i tot plegat a la zona més pobra del continent americà. El Cellera CF va sumar-se als actes pels damnificats organitzant el programa d'actes que trobareu a continuació.

Haití: ells esperen molt de nosaltres
HAITI.pdf
Documento Adobe Acrobat [43.9 KB]

Col·laboració amb l'ONG Mecenas da Vida

http://www.mecenasdavida.org.br

L'ONG Mecenas da Vida té com a objectiu la preservació de la diversitat biològica de la Selva Atlàntica del Brasil i proveir de mitjans tecnològics les famílies d'agricultors que hi viuen i hi treballen.

Aquesta ONG té uns vincles personals i professionals amb el poble de la Cellera de Ter i la comarca de la Selva. Per això, el Cellera CF hi ha volgut posar el seu gra de sorra enviant material esportiu, divulgant el seu compromís amb l'ONG i organitzant diversos actes per recollir diners.

Nens del Brasil amb l'equipació que els va enviar el Cellera CF