Centenari 1919-2019

A continuació trobareu la nota de premsa que va aparèixer a la FCF d'aquest 1r acte del Centenari del Club.

Si voleu llegir el contingut sencer de la nota de premsa, el trobareu en aquest document adjunt.

Nota de premsa de la FCF
Nota del premsa de la FCF.pdf
Documento Adobe Acrobat [584.6 KB]

2n acte del Centenari

El jugador del 1r Equip del Cellera CF Xavier Serramitja va explicar la seva experiència a USA, després d'haver-hi passat un any i dos estius formant part de l'equip tècnic de la Fundació Barça, que es dedica a la iniciació i formació de joves d'arreu del món en el món del futbol, i concretament en els valors i filosofia de l'estil Barça.

3r acte del Centenari

Torneig del Centenari

Prebenjamí 2012

El cap de setmana del 15 de juny s'ha disputat el Torneig del Centenari de futbol base Prebenjamí 2012. Els equips que hi han participat i la normativa els podeu trobar en el document següent:

Aquí trobareu els resultats dels diversos partits.

A la finalització dels diversos enfrontaments s'han repartit medalles per a tots els participants.

El campió del torneig ha estat el Sils CF, que a més de medalles s'han emportat un trofeu commemoratiu entregat pel nostre president. Cal dir que la disputa del trofeu ha estat molt emocionant, ja que fins al final tant Sils CF com Cellera CF i FC Vilablareix van tenir l'opció d'endur-se'l. Però el més rellevant de la jornada va ser poder constatar que des de la base s'està treballant molt bé en tots els clubs, tant pel que fa a l'esport com als valors que hi van associats.

Benjamí 2010

El cap de setmana del 8 de juny s'ha disputat el Torneig del Centenari de futbol base Benjamí 2010. Els equips que hi han participat i la normativa els podeu trobar en el document següent:

Els resultats dels diversos partits han estat aquests:

A la finalització dels diversos enfrontaments s'han repartit medalles per a tots els participants.

El campió del torneig ha estat el CF Les Preses, que a més de medalles s'han emportat un trofeu commemoratiu entregat pel nostre president.

Aleví 2008

El cap de setmana de l'1 de juny es va iniciar el Torneig del Centenari de futbol base, amb la competició de l'Aleví 2008.

A la finalització dels diversos enfrontaments es van repartir medalles per a tots els participants.

Els resultats dels diversos partits van ser aquests:

El campió del torneig va ser el CD Blanes, que a més de medalles es van emportar un trofeu commemoratiu.

Homenatge als socis: 10 de setembre

Francesc Collell, soci núm. 1 en l'any del Centenari

L'acte d'homenatge als socis en l'any del Centenari del club va iniciar-se amb un partit de futbol entre el Cellera CF i l'Amer CF a 2/4 de 9 del vespre. A l'inici del partit els jugadors del Cellera CF van entregar un pin del Centenari a cadascun dels jugadors de l'Amer CF i el president de nostre club va ser l'encarregat de repartir els pins als directius de l'Amer i als jugadors del Cellera CF. El resultat del partit va ser de 0 a 6 a favor dels visitants.

A mitja part del partit es va homenatjar el soci núm. 1 en l'any del Centenari, en Francesc Collell, a qui el president, en nom del club, li va fer lliurament d'una placa commemorativa, d'una samarreta amb el dorsal 100 i d'un pin del Centenari. En Francesc Collell va expressar el seu agraïment i va insistir en la importància de no defallir per matenir el club viu.

A la finalització del partit hi va haver botifarres gratuïtes per a tots els socis del Cellera CF i per a tots els jugadors, entrenadors i delegats que havien disputat el partit.