El Cellera CF organitza la cloenda dels Jocs Esportius del Consell Comarcal de la Selva categoria prebenjamí

Dissabte 18 de maig de 2013

Resultat del Cellera CF

 CD'E Farners D 0 - Cellera CF 1

Cellera CF 1 - CF Lloret B 7

Una jornada espectacular: 25 equips de la categoria prebenjamí de la comarca de la Selva van passar pel camp del Cellera CF per cloure la temporada 2012-13. Un èxit de participació, de gent, de futbol. Un triomf del futbol base representat pels jugadors i jugadores, entrenadors/es i delegats/des dels 25 equips que van anar desfilant des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda pel camp municipal de la Cellera de Ter.

El Cellera CF va procurar que tothom se sentís ben acollit i que, a part del detall que oferia el Consell Comarcal per a cada equip, tots els jugadors, entrenadors i delegats poguessin fer un petit mos amb un parell de dònuts i una aigua i s'emportessin a casa un motlle per fer figures amb el pa. Aprofitem l'ocasió per agrair la col·laboració de Font Vella, que va cedir les ampolles d'aigua.

Una jornada com aquesta, però, no hauria estat possible sense la implicació de molta gent que va col·laborar desinteressadament en l'organització de la cloenda. Aquí hi hem d'incloure els àrbitres, els cuiners... A tots ells moltes gràcies en nom de la Junta del Cellera CF, un agraïment que volem mostrar amb aquest recull d'imatges, que tot i que sabem que és incomplet, el volem fer extensiu i representatiu de totes aquelles persones que van treballar de 7 del matí a 5 de la tarda perquè la cloenda del prebenjamí fos un èxit.