Cellera CF, un club de campions

Prebenjamins

Dissabte 21 d'abril a les 12 del migdia

Prebenjamí
CELLERA CF 6 - PB LLORET
 1

Amb aquest resultat els prebenjamins, dirigits per en Narcís Tallada i en Just González, es proclamen campions de lliga del Consell Comarcal de la Selva. Culminen així una temporada de victòries i èxits en totes les competicions que han disputat.

Benjamins

Dissabte 21 d'abril

Benjamins

CELLERA CF 7 - CDE FARNERS 1

Un èxit inesperat, ja que a principi de temporada no hi havia prou jugadors per formar un equip amb garanties. Les gestions del president van permetre incorporar quatre jugadors nous que de seguida es van acoplar a l'equip. Dirigits pel tàndem Àlex Rabat i Cristian Pérez, s'han proclamat merescudament campions de lliga del Consell Comarcal de la Selva.

Aleví A

Dissabte 28 d'abril
CELLERA CF 8 - SANTJOANENC P 1


De la mà d'en Xevi Sallés, l'Aleví A ha sabut lluitar tota la temporada per assolir un títol ben merescut que els rivals no l'hi han posat gens fàcil. La lliga ha estat molt competida, però han sabut imposar-se en els moments decisius del campionat.

Infantil A

Diumenge 22 d'abril a les 11 del matí

Infantil A

CELLERA CF 4 - ABADESSENC CE 0

Han estat la sorpresa. La veritat és que no ens esperàvem un resultat tan magnífic. Però l'esforç, la constància i la il·lusió han portat l'Infantil A, dirigit per en Jordi Recasens, a proclamar-se campions de lliga del grup 2 de la Tercera divisió de la Federació Catalana.

Infantil B

Dissabte 21 d'abril a les 12 del migdia

Infantil B

CALDES MALAVELLA UE 0 - CELLERA CF 12

Amb la mateixa contundència amb què durant tota la temporada han anat guanyant els seus partits, l'Infantil B, dirigit per en David Bonadona, es proclama campions de lliga del grup 6 de la Tercera divisió de la Federació Catalana.

L'Infantil B és proclamat millor equip infantil de Catalunya

El dissabte 6 de juliol es va celebrar la Nit del Futbol Català 2012 on va ser proclamat millor equip infantil de Catalunya l'equip de l'Infantil B del Cellera CF que durant la temporada 2011-12 només ha encaixat 8 gols i n'ha marcat 200. Hi van ser presents el president, Jordi Recasens, i l'entrenador de l'Infantil B, David Bonadona. En l'enllaç que trobareu a continuació podeu veure el vídeo de la Nit del Futbol Català 2012 amb l'entrevista feta al nostre president.