El Benjamí del Cellera CF es proclama campió del Torneig de Lloret de Mar

Dissabte 8 i diumenge 9 de juny

Un cap de setmana complet i rodó: des del dissabte al matí fins al diumenge a la tarda els pares i jugadors del Cellera CF van conviure plegats i també van patir tots plegats en els diversos partits que es van disputar fins a emportar-se la copa de campions de la categoria benjamí del torneig.

L'equip va disputar tres partits:

Dissabte 11.00 h  OLÍMPIC MALGRAT 0 - CELLERA CF 2

El primer partit no va tenir gaire història i el Cellera CF es va imposar sense passar gaires dificultats.


Dissabte 18.00 h  SPLIT DE BÒSNIA   4 - CELLERA CF 3

El segon partit va ser molt més disputat. L'enfrontament amb l'equip bosnià, reforçat amb una colla d'alevins, va mostrar que en aquestes edats la superioritat física és un element determinant: el Cellera CF va perdre no pas per no tenir millor futbol sinó perquè l'equip contrari tenia jugadors més grans, que no dubtaven a utilitzar el cos per imposar el seu joc. De totes maneres, tot i anar sempre per darrere en el marcador, van acabar patint per la victòria.


Diumenge 12.00 h  ESCOLA ESPANYOL 3 - CELLERA CF 4

El tercer i últim partit si es guanyava permetia aconseguir el campionat, però s'havia de jugar contra un equip de jugadors de Lloret seleccionats per les seves qualitats com a futur planter del RCD Espanyol. I les coses no van començar gens bé ja que al cap de 10 minuts el Cellera CF ja perdia per 2 a 0. Un gol en els darrers instants de la 1a part va escurçar la diferència, i en la represa es va empatar el partit. L'empat, però, no servia de res i un gol del rival posava un 3-2 en el marcador que semblava infranquejable. Només la lluita i l'entrega del nostre equip, que durant tota la temporada ha demostrat que no dóna mai el braç a tòrcer,

van fer possible la remuntada i finalment, en el darrer instant del partit, es va marcar el gol de la victòria, que alhora era el que proclamava el Cellera CF com a campió de la seva categoria.


L'Hotel Olímpic ens va permetre desconnectar de tot -excepte de futbol, esclar-, en unes instal·lacions on l'espai és el principal actiu: piscines, sales de joc, terrasses, discoteca...

El millor de tot, però, va ser el cap de setmana que vam passar tots junts pares, mares, germans, germanes i jugadors.

Una sortida com aquesta necessita a darrere una feina, uns contactes i una dedicació; algú que sigui feliç veient l'altra gent feliç: en Quim Calls, que segur que es veurà compensat amb la imatge de felicitat de tots aquests jugadors.

Aleví A, campió del torneig de Bescanó

Torneig a Bescanó, dissabte 1 de juny

9.30 a  9.50 h  CF FORNELLS 1 - CELLERA CF 1

10.30 a 10.50 h  GIRONÈS 1 - CELLERA CF 2

12 a 12.20 h  BESCANÓ CE 2 - CELLERA CF 0

 

Després de disputar la fase de lligueta contra equips que la majoria han jugat a 1a divisió territorial, el Cellera CF va quedar classificat en segona posició, la qual cosa li permetia de jugar la final.

 

12.20 a 12.50 h  Descans

 

13.30 a 14.00 h  FINAL  BESCANÓ CE 0 - CELLERA CF 2

 

El nostre equip va demostrar caràcter de campió, enfrontant-se al Bescanó CE en la final, un equip que ha estat campió del seu grup de 2a divisió en la lliga regular i que té jugadors amb una gran projecció de futur per la seva tècnica, fortalesa física, visió del joc, desequilibri... En els 30 minuts que va durar el partit, els nostres jugadors van saber interpretar perfectament les consignes de l'entrenador, l'Oriol Amargant, que des de la banqueta els va dirigir per saber aturar el joc brillant i efectiu del rival i, alhora, saber construir les jugades d'atac que ens van permetre la victòria. Una victòria molt merescuda per a un equip que va saber competir molt bé en una final.