Balanç de la temporada 2013-14

Ara que ja hem finalitzat la temporada, amb un comiat que va tenir lloc el dissabte 14 de juny amb un sopar amb tots els jugadors i famílies, és el moment de fer un balanç del que ha significat aquesta temporada.

Escoleta

Aquesta temporada ha representat un nou impuls per a l'Escoleta. L'estiu es va treballar per aconseguir tornar a engegar aquest espai de formació i s'ha format un equip de 14 jugadors amb molt bones perspectives gràcies a la tasca portada a terme per les entrenadores, l'Ariadna Cat i la Gemma Artigas, i la iniciativa d'en Quim Calls.

Prebenjamí

Classificats en 3a posició del grup 3 del Consell Comarcal

Un equip en formació, que en properes temporades ha d'anar progressant. En Nil Bonadona i l'Òscar Quintas els han ensenyat a competir, sobretot en el moment en què es van col·locar en el grup 3, on van trobar equips del seu nivell. Encara els queden 2 nivells per pujar, però cal dir que en el 3r han fet un molt bon paper i fins i tot en alguns trams de la competició han liderat el seu grup.

Benjamí 1a divisió

Classificats en 2a posició del grup 17 de 1a divisió de la FCF

Temporada excel·lent d'aquest equip, que va començar amb passos dubitatius, però que finalment, de la mà d'en Joan Coll i l'Eduard Rodríguez, van fer una segona volta per emmarcar. Només el Girona FC els ha pogut superar en la classificació. I té molt de mèrit perquè l'equip es va haver de conjuntar amb noves incorporacions que van completar la base que ja hi havia.

Benjamí preferent

Classificats en 2a posició del grup 6 de Preferent de la FCF

La temporada d'aquest equip és HISTÒRICA (amb majúscules). Difícilment tornarem a veure un equip del Cellera CF a la màxima categoria del futbol català competint per quedar campió. Només 2 punts el van separar d'aconseguir la gesta. La tasca de l'entrenador, en Just González, i la del delegat, en Quim Calls, han fet d'aquest equip un referent per al nostre club: d'aquí a uns anys encara recordarem aquell equip que aquella temporada va quedar subcampió i que va jugar un torneig contra del FC Barcelona i va ser l'únic equip capaç de marcar-li dos gols.

Aleví

Classificats en 10a posició del grup 11 de 1a Divisió de la FCF

Jugar a 1a Divisió ha estat tota una experiència per als jugadors i per als entrenadors, en Gerard Blasco, en Mustapha Zerouali i l'Alfred Blasco (delegat). Han tastat la dificultat d'una categoria molt competitiva en què els equips que hi participen competeixen a un nivell bastant alt. Finalment se n'han sortit, però hi ha hagut moments de la temporada en què han fregat el descens.

Infantil

Classificats en 12a posició del grup 16 de 1a Divisió de la FCF

Han patit i han fet patir. Fins al darrer partit no han salvat la categoria i, a més, en un partit a tot o a res, contra un rival, la UE Figueres, que també es jugava la permanència i, amb més dramatisme encara, a camp contrari. La victòria per 0-1 assegurava la permanència i afirmava el caràcter d'aquest equip d'Infantils, que només en els darrers partits, quan s'han vist contra les cordes, han tret el geni i el futbol que porten a dins per poder guanyar. Un èxit també dels entrenadors, en David Auladell i en Cristian Pérez, i del delegat, en Josep Casas.

Cadet

Classificats en 6a posició del grup 16 de 1a Divisió de la FCF

La remuntada: seria un bon títol per a la temporada que ha fet el Cadet d'en David Bonadona, entrenador, i en Pere Buixeda, delegat. Després d'una primera volta en què van arribar a ocupar posicions de descens, producte de l'acumulació de lesions, l'equip es va conjurar per fer una segona volta espectacular, que l'ha portat fins a la 6a posició de la 1a Divisió.

Juvenil

Classificats en 6a posició del grup 3 de 2a Divisió de la FCF

L'equip, l'entrenador, en Carles Hortelano, i el delegat, en Paco Márquez, han treballat molt aquesta temporada. Es mereixien una mica més. El mes de juliol de 2013 ja entrenaven per estar a punt per iniciar la temporada amb una bona condició física, i l'agost no van pas descansar. Van sacrificar, doncs, les vacances per intentar pujar de categoria. Han estat tota la temporada lluitant per les posicions capdavanteres i han fet un futbol que ha entusiasmat el públic. Es mereixien una mica més. Coneixent-los, segur que la temporada vinent ho tornaran a intentar.

1r Equip

Classificats en 16a posició del grup 16 de 3a Catalana

L'equip no ha pogut salvar la categoria. L'entrenador, en Jordi Recasens, ha fet tot el possible perquè amb gairebé el mateix equip que la temporada anterior quedava 3r de Quarta Catalana es pogués competir a Tercera. Els resultats han demostrat que era una empresa molt complicada, massa.