Ingrés a la Caixa de Solidaritat: 145 €

El Cellera CF ingressa 145 € a la Caixa de Solidaritat per als presos polítics i exiliats en compliment del compromís adquirit en la venda de les samarretes del Centenari amb llaç, 5 € de les quals hi anaven destinats.

 

Un agraïment a tots els qui n'heu comprat alguna i, ara que ve bon temps, serà el moment de poder-les lluir.

El Cellera CF signa un conveni de col·laboració amb l'Assemblea Nacional de Catalunya

El mes de gener de 2013 la Junta del Cellera CF ha signat un conveni de col·laboració amb l'Assemblea Nacional de Catalunya (secció local de la Cellera de Ter) per divulgar i cooperar en el procés d'emancipació nacional del nostre país. Amb la signatura d'aquest conveni el Cellera CF es compromet a lluir el logotip de l'Assemblea Nacional en la indumentària del 1r Equip com a mostra de l'estimació, del respecte i de la dignitat que es mereix Catalunya. Mostrar i passejar amb orgull el distintiu de l'Assemblea Nacional serà la nostra manera de participar en aquest procés de reafirmació nacional del nostre país, que ha de posar fi a un tracte discriminatori, irrespectuós i vexatori cap al nostre poble.

El divendres 1 de febrer a les 10 del vespre es va signar el conveni entre el Cellera CF i l'Assemblea Nacional de Catalunya. En les imatges podem veure el president, Jordi Recasens, en l'acte protocolari de la signatura del conveni.