Marató i Presentació equips futbol base

Diumenge 10 de desembre a les 10 del matí

A les 10 del matí hem fet una botifarrada per recaptar diners per a la Marató i  a partir de les 11 del matí hem fet la presentació dels diversos equips del futbol base.

Els equips han sortit dels vestidors i han fet una volta sencera al camp per acabar posicionant-se de cara a la graderia.

Un cop els equips han estat situats, els capitans de cada equip han estès la bandera al mig de la formació. Cal dir que el fort vent que bufava ha dificultat l'operació.

A continuació, el president ha dirigit unes paraules als assistents, en què els ha agraït la seva presència i la seva participació en la Marató i Presentació dels equips de futbol base. També ha recordat que la temporada vinent el club farà 100 anys i que caldrà celebrar aquest centenari amb tota la il·lusió que comporta poder fer 100 anys, cosa que pocs clubs poden dir.

Finalment, i ja per acabar l'acte, s'han fet les fotos de grup i de cadascun dels equips.

La Junta vol agrair-vos a tots (jugadors, entrenadors, delegats, coordinador, pares i mares) que hàgiu vingut a participar d'aquesta trobada. També volem donar les gràcies a en Pep Matas per haver-nos cedit les fotografies que ha fet.